Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor φέρνει και άλλα σόου στην Ελλάδα -Ποιο ετοιμάζει

20 Απριλίου, 2017 by Σταματίνα

Το Survivor γνωρίζει τεράστια επιτυχία, με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali να φιλοδοξεί πως και τα υπόλοιπα σόου που θα φέρει στην Ελλάδα θα έχουν την ίδια απήχηση.

Ο Τούρκος καναλάρχης αποκάλυψε πως ετοιμάζει να φέρει στη χώρα μας το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», υποστηρίζοντας πως δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που είχαμε δει παλιότερα.

Μάλιστα, είπε πως υπάρχει και ένα μυστικό πρόγραμμα, για το οποίο, ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θα ξεκινήσουμε το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και πραγματικά πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα. Το είχατε κάποια χρόνια πριν, αλλά θα το κάνουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Με περισσότερη ενέργεια μέσα στο πρόγραμμα και καλούς διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο. Θα βρούμε Έλληνες από όλο τον κόσμο.

Από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αμερική, την Αυστραλία. Υπάρχουν πολλοί Ελληνες στον κόσμο, όπως Τούρκοι. Αλλη μία ομοιότητα. Και οι δύο χώρες είναι σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ελληνικά ταλέντα στον κόσμο. Θα βρούμε αυτά τα ταλέντα. Επίσης έχουμε ένα μυστικό πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα…», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη ο Acun Ilicali.

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 20 Απριλίου, 2017 at 12:18 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply