Aναφορά στην Εισαγγελία Διαφθοράς για το υπόμνημα που έφερε χθες στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευη Χριστοφιλοπούλου.

Κάνουν λόγο για ανακριβές, χαλκευμένο, συκοφαντικό και ύποπτο μέμο που διακίνησε στη Βουλή ο κ. Πολάκης.

Οπως αναφέρουν κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τις προτάσεις κοινοβουλευτικών ομάδων για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, που θα διερευνήσει τα θέματα που αφορούν την κακή διοίκηση και την κατασπατάληση οικονομικών πόρων στο χώρο της υγείας, ο κ. Πολάκης ανέφερε επί λέξει τα εξής:

«Και αυτά που λέγανε πάλι με τις 3 φθηνότερες τιμές, κολοκύθια με τη ρίγανη. Τιμολογούσαν σε τρεις ακριβές χώρες Αγγλία, Ελβετία, Γερμανία. Ο ακριβός μέσος όρος ακριβών χωρών και έπαιρναν τιμή σε 55 χώρες.

Υπάρχουν, αυτό, το καταθέτω mail της Novartis, το οποίο έχει βγει στη δημοσιότητα που λέει ότι επί Λοβέρδου, ότι με την τιμολόγηση που κάνανε το 1ο Δελτίο Τιμών κεδίσαμε 30% παραπάνω η μία εταιρεία και 4% και 8% οι άλλες εταιρείες. Και αυτό έγινε και έχει βγει στη δημοσιότητα. Το έχουν θάψει όμως, δεν τα λέμε αυτά» τόνισε μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και κατέθεσε και σχετικό έγγραφο ένα ανυπόγραφο ΜΕΜΟ.

Οι τρεις βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ζητούν να διερευνηθεί η ύποπτη προέλευση ΜΕΜΟ, το οποίο χαρακτηρίζουν χαλκευμένο και συκοφαντικό.

Την αναφορά ανάρτησε στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας:

«Αναφορά σήμερα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς για το ψευδές και χαλκευμένο “υπόμνημα” που έφερε χθες στη Βουλή ο αν.υπ.Υγείας. Οψόμεθα…»

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.