Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Μέρκελ καταδίκασε τις δηλώσεις του Λευκού Οίκου περί Χίτλερ

13 Απριλίου, 2017 by Σταματίνα

«Κάθε σύγκριση των σημερινών καταστάσεων με τα εγκλήματα του

εθνικοσοσιαλισμού δεν οδηγεί σε τίποτα το θετικό» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Άγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, καταδικάζοντας την χθεσινή άτοπη τοποθέτηση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπαίσερ, ο οποίος συνέκρινε τον Άσαντ με τον Χίτλερ.

Σε μία άκομψη προσπάθεια να καταδικάσει την επίθεση με χημικά του Άσαντ και κυρίως να ασκήσει πιέσεις στη ρωσική κυβέρνηση για τη στήριξή της στο καθεστώς της Συρίας, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα και παρουσίασε τον Χίτλερ ως …αρνάκι, μπροστά στην τακτική Άσαντ.

«Στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα. Ακόμη κι ένας άνθρωπος τόσο απαίσιος όσο ο Χίτλερ δε χρησιμοποίησε χημικά όπλα» είπε ο εκπρόσωπος του Τραμπ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο ίδιος παραδέχτηκε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη, αρκετές ώρες αργότερα, αφού όμως είχε προκληθεί σάλος. Μάλιστα χαρακτήρισε το σχόλιό του ως «Απρεπές και αναίσθητο».

 

 

ΑΠΕ 

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 13 Απριλίου, 2017 at 12:12 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply