Σε ερωτική περιπέτεια με γνωστή πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών εμπλέκεται το όνομα του Νάιτζελ Φάρατζ.

Η γνωριμία των δύο έγινε σε πτήση από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο, με την Βάλερι Φοξ να κάθεται απέναντι από τον πρώην επικεφαλής του UKIP. Η σαμπάνια έρρεε άφθονη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, με τη συζήτηση να κυλά ευχάριστα, με θέματα όπως το Brexit και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την περιγραφή της πρώην πορνοστάρ τα πράγματα δεν έμειναν μόνο στη συζήτηση, με την ίδια και τον Φάρατζ να ερωτοτροπούν στα 30.000 πόδια.

«Δεν ήθελα τίποτα από αυτά να βγει προς τα έξω. Δεν χρειάζομαι, ούτε θέλω δημοσιότητα, προσοχή, χρήματα, αλλά πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα. Δεν είμαι καμία χαζή ξανθιά, που ψάχνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας […] Ο Νάιτζελ ήξερε ότι ήμουν διάσημο μοντέλο. Μου είπε: “Σε κοίταζα όταν επιβιβαζόμασταν”. Δεν ήξερε για τις ταινίες πορνό, αλλά πλέον δεν κάνω πορνό, οπότε θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν να το αναφέρω. Δεν του το είπα», αναφέρει και συνεχίζει, αποκαλύπτοντας:

«Είχαμε… ανάψει και δεν ήταν μόνο ένα φιλί. Ερωτοτροπούσαμε. Η τουαλέτα ήταν δίπλα μας, κάποια στιγμή κάποιος βγήκε έξω και είπα: “Πιστεύεις ότι τσεκάρουν να δουν αν θα μπούμε…;”. Μου έκανε συνεχώς κομπλιμέντα για το σώμα μου. Ήταν εμφανές πως υπήρχε έλξη μεταξύ μας. Μου έλεγε συνέχεια: “Το σώμα σου είναι καταπληκτικό”. Όσα συνέβησαν στο αεροπλάνο, τα επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές».

Οταν προσγειώθηκαν στο Λονδίνο, ο Φάρατζ προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της με το αυτοκίνητο.

«Μου πρότεινε δύο φορές να με πάει σπίτι μου και δέχθηκα. Σε όλη τη διαδρομή, μου κρατούσε το χέρι. Σκεφτόμουν ότι ήταν περίεργο, αλλά ήταν πολύ καλός μαζί μου. Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμά μου, με βοήθησε με τη βαλίτσα μου. Με φιλούσε και είχε τα χέρια του γύρω από το σώμα μου. Μου είπε: “Είσαι πολύ αδύνατη. Προσέχεις το σώμα σου”. Αλλά δεν κοιμηθήκαμε μαζί. Μου είπε πως έπρεπε να πάει σε μια συνάντηση με τη γραμματέα του. Πριν φύγει, μου άφησε το τηλέφωνό του και μου ζήτησε να δειπνήσουμε. “Τώρα εσύ είσαι η προτεραιότητά μου” μου είπε», περιγράφει η Βάλερι.

Ο Φάρατζ, από την πλευρά του, αρνείται πως η γνωριμία του με την Βάλερι είχε οτιδήποτε ερωτικό. «Ηταν πολύ συμπαθητική και την πήγα στο σπίτι της. Αυτό είναι όλο. Δεν συνέβη τίποτε άλλο», είπε στην «Sunday People».

«Είμαστε ενήλικοι και οι δύο», ήταν το σχόλιο της πρώην πορνοστάρ σχετικά με τις δηλώσεις του πολιτικού.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.