Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά || Στέργιος Πουρνάρας: «Απαντώντας στο αναληθές, άηθες και κακόβουλο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Grevenamedia» …

Μάρτιος 31st, 2017 by Χρήστος Μίμης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Απαντώντας στο αναληθές, άηθες και κακόβουλο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Grevenamedia, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, την ημέρα που «το Αλάτι της Γης» έκανε τα γυρίσματα – ούτε αυτό δεν σεβάστηκε ο άγνωστος συντάκτης ο οποίος γράφει στο τέλος τα γράμματα Λ.Τ. έχω να πω τα εξής:

Το δημοσίευμα είναι μια ανήθικη συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου και ότι όλα όσα συνέβησαν την Τρίτη 28 Μαρτίου στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν παραποιηθεί και διαστρεβλωθεί.


Συγκεκριμένα, στην αίθουσα βρισκόμασταν 12 άτομα, τρεις από το «Αλάτι τη Γης», τρεις από το Δήμο, δύο από το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης, δύο από τον πολιτιστικό Σύλλογο Πίνδος και δύο μουσικοί.

Οι έντεκα από τους δώδεκα μαρτυρούν ότι τα πράγματα συνέβησαν εντελώς διαφορετικά από αυτά που εκθέτει το δημοσίευμα. Όταν θα ρθει η ώρα, θα πούμε τι έγινε. Αν ο συντάκτης του κειμένου παραπληροφορήθηκε από ένα άτομο και δεν διασταύρωσε τις πληροφορίες είναι δικό του λάθος.

Εμείς ζητάμε να πληροφορηθεί ο συντάκτης και από άλλους αυτόπτες μάρτυρες και, αφού ζητήσει δημόσια συγνώμη, να αποσύρει τα κείμενα από την ιστοσελίδα και την εφημερίδα.

Αν είναι άγνωστος ο συντάκτης, απαιτούμε τη συγνώμη από την ιστοσελίδα και την εφημερίδα και ζητούμε να αποκαλυφθεί το όνομα του πληροφοριοδότη ή εκείνου που ανέβασε το κείμενο στην ιστοσελίδα.

Επιφυλασσόμαστε για τα περαιτέρω και θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τις συκοφαντίες.


Στέργιος Πουρνάρας
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 31st, 2017 at 14:49 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply