Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης με αφορμή την εκπομπή «Το Αλάτι της Γης» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Μάρτιος 31st, 2017 by Χρήστος Μίμης

Τώρα που κατάκατσε ο κουρνιαχτός απ’ όλη την ΄΄ αναστάτωση που προκλήθηκε ΄΄ για την ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ  μέσω της κορυφαίας εκπομπής στο είδος της στην ΕΤ1,  θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γρεβενών για την ευκαιρία που μας έδωσε να μας καλέσει στα γυρίσματα  που πραγματοποιήθηκαν στις 29 Μαρτίου 2017 στα Γρεβενά.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους που οργάνωσαν, συντόνισαν και διεκπεραίωσαν την όλη αυτή δύσκολη μεν αλλά ευχάριστη διαδικασία, τον Δήμαρχο κ. Δασταμάνη Γιώργο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Πέτρου Χρήστο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αδάμου Μάνθο, και τον Πρόεδρο της ΚΕΓΕ κ. Μίχο Γιάννη.


Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Πουρνάρα Στέργιο συντονιστή της όλης διαδικασίας που κατάφερε εκ του αποτελέσματος να συντονίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Συλλόγους, Χορευτές, Μουσικούς, Τεχνικούς κλπ

Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Λιάβα Λάμπρο Καθηγητή Εθνομουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών υπεύθυνο της εκπομπής ‘ Το Αλάτι της Γής ‘ και όλη την ομάδα του για την άριστη διαδικασία και το τόσο ευχάριστο κλίμα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Τέλος ευχαριστούμε του φίλους Συλλόγους που συνυπήρξαμε στην κοινή προσπάθεια, του μουσικούς μας που έκαναν κατάθεση ψυχής για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα, και τους χορευτές μας γυναίκες και άνδρες για την ακούραστη και ευχάριστη συμμετοχή τους.

Όλη αυτή την διαδικασία την απολαύσαμε μαζί με παλιούς αλλά και νέους φίλους, ευχόμαστε το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει και δηλώνουμε δυναμικά παρόν σε κάθε πρωτοβουλία που θα προάγει το τόπο μας.


Και εις άλλα με υγεία !!!

O Πρόεδρος        Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος    Μπουκάλης Δημήτριος

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 31st, 2017 at 18:57 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply