Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγκλονίζει η δίκη για τον πνιγμό των τριών φοιτητών στην Πάτρα

27 Μαρτίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Ξεκίνησε στην Πάτρα η δίκη για το τροχαίο στο λιμάνι της πόλης που είχε στοιχίσει τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους στον 21χρονο Ανδρέας Αλέξης και την 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη από την Πάτρα και στην 23χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στη δίκη, ενώ κατέθεσε και ο πατέρας του άτυχου Ανδρεα Αλεξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o τραγικός πατέρας ζήτησε από το δικαστήριο να του δώσει την άδεια να συναντήσει τον κατηγορούμενο γιατί όπως είπε εδώ και 1,5 χρόνο δεν το έχει γνωρίσει.

Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακολούθησε μία συγκλονιστική στιγμή. Ο πατέρας του 21χρονου τον κοίταξε και του έδειξε τη φωτογραφία του παιδιού του.

Στη δίκη κατέθεσαν εκτός από τον πατέρα του Ανδρέα Αλέξη, η μητέρα του και ο αδερφός του καθώς και οι γονείς της Ρεγγίνας Ζαπάντη με τον πατέρα της να απευθύνει έκκληση πριν την εκδίκαση της υπόθεσης να μαθευτεί η αλήθεια.


Σήμερα κατέθεσε και ο συνοδηγός ο οποίος φέρεται να είπε ότι ο οδηγός πήδηξε από το μοιραίο αυτοκίνητο πριν πέσει στη θάλασσα.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβάν του πνιγμού των τριών φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στο μώλο της Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας, είχε συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ακροαματική διαδικασία ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί σήμερα και έτσι αύριο Τρίτη αναμένεται να καταθέσουν ο τρίτος διασωθείς, ο οδηγός ταξί που έσπευσε για βοήθεια και δυο μάρτυρες υπεράσπισης. Θα ακολουθήσει η απολογία του κατηγορούμενου, η πρόταση του Εισαγγελέα και οι αγορεύσεις των τεσσάρων δικηγόρων για να εκδοθεί η απόφαση.

defencenet

This entry was posted on Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2017 at 16:19 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply