Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δύο πρωτιές για το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών (εικόνες)

27 Μαρτίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Η φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα μείνει σημαδιακή για την πορεία του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών. Και τούτο για δύο λόγους: Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε με δύο ομάδες παιδιών. Την μία την αποτελούσαν παιδιά προσχολικής ηλικίας και των πρώτων τάξεων του Δημοτικού, ενώ την δεύτερη μαθητές Γυμνασίου.
Αλλά επίσης ήταν και η πρώτη φορά που το Κέντρο Νεότητας παρουσιάστηκε με την επίσημη ονομασία του ως: «Κέντρο Νεότητας Ι. Μ. Γρεβενών, Ο Εθνο-ιερομάρτυς ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ». Αφιερωμένο πλέον στον εθνοϊερομάρτυρά μας, τον Μητροπολίτη Γρεβενών Αιμιλιανό και με οδηγό την μορφή του, το Κέντρο Νεότητας από δω και στο εξής θα δίνει το παρόν σε κάθε εκδήλωση του τόπου μας που προάγει και δημιουργεί πολιτισμό, τιμώντας τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία και την Πίστη μας.

Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2017 at 14:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΕΟΙ, ΠΑΙΔΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply