Ενημερωτικές εκδηλώσεις από το Νοσοκομείο Γρεβενών…
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Παρασκευή (24-3) από το Γραφείο του, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών Παντελεήμων Αλεξιάδης.

Σε ερώτησή μας για το ποιά θα είναι η διοίκηση που θα διοικεί το Νοσοκομείο Γρεβενών σε πιθανή συγχώνευση με το Νοσοκομείο της Καστοριάς που διαθέτει περισσότερες κλίνες, ο ίδιος απάντησε ότι αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας ανησυχεί, αν και το θέμα βρίσκεται σε διαβούλευση, “Το αν και πού θα είναι ο Διοικητής του Νοσοκομείου, δεν είναι το μείζων.. Αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το πόσες Κλινικές θα δουλεύουν και πόσοι γιατροί θα υπάρχουν” …

Αναφέρθηκε ακόμη στο προϋπολογισμό του Νοσοκομείου Γρεβενών, που συγκριτικά με πέρυσι είναι μικρότερος, καθώς επίσης και στις δράσεις που αναλαμβάνει το Νοσοκομείο Γρεβενών, έτσι ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Γρεβενιωτών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσπάθειας επικοινωνίας και διάδρασης με την τοπική κοινωνία, οργάνωσε και θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:


ΑΝΟΙΞΗ 2017 

  • Τετάρτη 5 Απριλίου , ώρα 6:00 μ.μ. (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

« Γερά Δόντια-Όμορφο Χαμόγελο », με ομιλήτρια την κ. Βασιλική  Κατή, Επιμ. Β΄Οδοντιατρικής.

  • Τετάρτη 3 Μαΐου , ώρα 6:00 μ.μ. (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

« Τα μάτια…σαν τα μάτια μας! », (αγωγή υγείας και ευαισθητοποίησης για θέματα όρασης ), με ομιλήτρια την κ. Μαρία Τσανούσα, Επιμ. Β΄ Οφθαλμολογίας.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2017

  • Οκτώβριος 2017, (τόπος και ώρα θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο)

« Παιδική Παχυσαρκία », με ομιλήτρια την κ. Δέσποινα Τζιρά, Επιμ. Α΄Παιδιατρικής.

  • Νοέμβριος 2017, (τόπος και ώρα θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο)

« Ενδείξεις Εμβολιασμού για τις Λοιμώξεις Αναπνευστικού », με ομιλήτρια την κ. Ελένη Παλαμά, Δ/ντρια Πνευμονολογίας.

Στις παραπάνω δράσεις, ζήτησε τη στήριξη και συμμετοχή όλων των φορέων και πολιτών.

.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.