Το καλοκαίρι πλησιάζει και η μάχη με τον καθρέφτη έχει ήδη ξεκινήσει!

Πέρα από το υπόλοιπο σώμα, η κοιλιά είναι ένα από τα σημεία που κάθε γυναίκα «παλεύει» να διορθώσει, λίγο πριν φορέσει τα στενά της μπλουζάκια ή το μαγιό της στην παραλία.

Γιατί κακά τα ψέματα, όταν είναι επίπεδη και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί ξεχωρίζουν, τότε νιώθει πιο άνετα με την εικόνα της και η αυτοπεποίθηση της αυξάνεται, σε αντίθεση με το χειμώνα, που ακόμα και το λίπος που συσσωρεύεται γύρω από αυτήν είναι δυνατόν να καλυφθεί με ένα πιο φαρδύ ρούχο.

Νομίζετε, πως ένα τέτοιο αποτέλεσμα απαιτεί μόνο ιδρώτα και σκληρές ασκήσεις κοιλιακών επάνω στο στρώμα;

 Η γυμνάστρια των σελέμπριτις Νικόλα Αντισον υποστηρίζει ότι το μυστικό της επίπεδης κοιλιάς, όπως αυτή που έχουν τα μοντέλα που ποζάρουν στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας είναι οι ασκήσεις με βάρη, οι «σανίδες» και η διατροφικές συνήθειες.

Η Αντισον έχει συνεργαστεί με την Ελ Μακφέρσον, την Εριν Οκόνορ και την Ντέιζι Λόουι και εξηγεί ότι τα ροκανίσματα δεν αποτελούν τη μαγική λύση και αυτό γιατί δεν έχει σημασία το πόσο «δυνατοί» και γυμνασμένοι είναι οι κοιλιακοί, όταν καλύπτονται από στρώματα λίπους, τα οποία κρύβουν όλη τη γράμμωση.

Ακολουθήστε τις συμβουλές της Αντισον, για να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά των ονείρων σας.

  • Κάντε προπόνηση με βάρη

Οι περισσότερες θερμίδες «καίγονται» κατά τη διάρκεια ασκήσεων με αλτήρες ή άλλα βάρη. Βάλτε στο πρόγραμμα γυμναστικής σας ασκήσεις τέτοιου τύπου και όσες περισσότερες επαναλήψεις κάνετε, τόσο αυξάνεται την απώλεια θερμίδων και κατά τη διάρκεια της ημέρας.  Επιπλέον, όσο περισσότερη μυϊκή μάζα έχει το σώμα σας, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε τη μέρα.

  • Επικεντρωθείτε στις συνδυαστικές ασκήσεις

Εχει αποδειχθεί ότι οι ασκήσεις με αντιστάσεις καίει από μόνη της θερμίδες. Εσείς μπορείτε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα συνδυάζοντας τες με αερόβια προπόνηση και γυμνάζοντας πολλούς διαφορετικούς μύες.

  • Δοκιμάστε την άσκηση «σανίδα»

Μπορεί να είναι η πιο υποτιμημένη ισομετρική άσκηση, όμως το αποτέλεσμα που δίνει είναι εξαιρετικό. Δεν απαιτεί εξοπλισμό ούτε ιδρώτα. Εστιάζει στην εξάσκηση των κοιλιακών μυών, δουλεύει όμως και άλλες μυϊκές ομάδες του σώματος κι έτσι ενδυναμώνει όλο τον κορμό.

  • Προσέξτε τη διατροφή σας

Ενα μενού που περιλαμβάνει ζάχαρη, αλάτι, κορεσμένα λίπη και πολλούς υδατάνθρακες πρόκειται να επισκιάσει τους κοιλιακούς σας. Αυξήστε την κατανάλωση πρωτεΐνης, λαχανικών και νερού και συνδυάστε την ισορροπημένη διατροφή με τη σωματική άσκηση.

bovary

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.