Η αναμονή στα αεροδρόμια μέχρι την επιβίβαση συνήθως περνούν πολύ αργά ειδικά αν δεν έχεις παρέα στο ταξίδι, οπότε όλοι αναζητούν δίκτυο για να μπορέσουν να σερφάρουν ή να μπουν στα social media.

Αυτό λοιπόν που θα έλυνε τα χέρια των επιβατών είναι ο κωδικός πρόσβασης του WiFi για να μπείτε στο διαδίκτυο του εκάστοτε αεροδρόμιο.

Οπως γράφει το techit.gr o Anil Polat, ένας blogger ταξιδίων και μηχανικός ασφάλειας υπολογιστών, δημιούργησε ένα διαδραστικό χάρτη – τον οποίο ενημερώνει τακτικά – που δείχνει τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi από δεκάδες αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το businessinsider.

Ο Polat, ο οποίος ευελπιστεί να επισκεφθεί κάθε χώρα στον κόσμο, έχει ένα blog που ονομάζεται foXoMad, το οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να «ταξιδεύουν πιο εύκολα και έξυπνα.» Ο διαδραστικός χάρτης ενημερώνεται τακτικά, με βάση εξακριβωμένες πληροφορίες από ταξιδιώτες.

Δείτε παρακάτω τον χάρτη και κάντε κλικ σε ένα αεροδρόμιο για να δείτε τον κωδικό πρόσβασης και την τοποθεσία του Wi-Fi.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.