Δείτε την επιστολή παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου Απόστολου Τζιουβάρα:


ΠΡΟΣ: κ. Δήμαρχο Δήμου Γρεβενών
Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών
κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών

Κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 66 του Ν. 3852/2010 και 94 του Ν. 3463/2006, για πολιτικούς λόγους σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική παράταξη «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά», με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές, του έτους 2014.

Κατά το προηγούμενο διάστημα με γνώμονα την ενότητα του συνδυασμού και τον σεβασμό των συναδέλφων, επεδίωξα να μείνει η παράταξη της πλειοψηφίας ενωμένη και δυνατή. Ήμουν πάντα υπέρ ενός ενιαίου δυνατού συνόλου και ενάντια σε διαιρετικές τάσεις και αποκλεισμούς.

Δυστυχώς όμως η αγωνία μου και η προσπάθειά μου, όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο, αλλά οδήγησε και συνεχίζει να οδηγεί τα πολιτικά πράγματα του Δήμου μας, στα άκρα.


Η εμμονή του Δημάρχου σε μια μικρή ηγετική ομάδα, η οποία λειτουργεί ως ένα κλειστό διευθυντήριο, που με αδιαφανή τρόπο λαμβάνει αποφάσεις, με οδηγεί στη λήψη μιας δύσκολης απόφασης.

Έτσι, σήμερα, σας δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά» και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Θα παραμείνω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πάντα μαζί με τους συμπολίτες μου, για την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας των Γρεβενών. Θα συνεχίσω να πορεύομαι όπως έχω πορευτεί στη μέχρι τώρα μικρή και ταπεινή μου διαδρομή, στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Γρεβενά, 13 Μαρτίου 2017

Με εκτίμηση,
Απόστολος Τζιουβάρας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.