Έρχονται θετικά αποτελέσματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού…

Για πολλοστή φορά ο έγκριτος Γρεβενιώτης δικηγόρος, Ανδρέας Πάτσης, επισκέφτηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη,κ.κ. Βαρθολομαίο, στο πλαίσιο των αγαστών διαπροσωπικών τους σχέσεων, αλλά και για λόγους επαγγελματικούς, δεδομένου ότι το δικηγορικό του γραφείο στην Κων/πολη χειρίζεται υποθέσεις του Πατριαρχείου.

Η είδηση αυτή θα πρέπει να αξιοποιηθεί δεόντως από την τοπική κοινωνία των Γρεβενών με έμφαση στο εκτόπισμα του λόγω του ότι ο Ανδρέας Πάτσης, με τη διακεκριμένη προσωπικότητά του και την επαγγελματική του δραστηριότητα, έχει τη δυνατότητα να προβάλλει τον τόπο μας και έχει τη στήριξη προσώπων και θεσμών που για άλλους είναι “απροσπέλαστοι και δυσθεώρητοι”.

Ανάλογες επαφές αποτελούν κομμάτι της ατζέντας του στο εγγύς μέλλον και το γεγονός αυτό δικαιολογεί την «απουσία» του από τον νομό μας για τις επόμενες δύο εβδομάδες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, την Αμερική , με αποτελέσματα που θα μας εκπλήξουν θετικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.