Γίνεται γνωστό ότι από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών συντάσσεται μελέτη κυκλοφοριακής διαμόρφωσης της οδού 13ης Οκτωβρίου της Δ.Κ. Γρεβενών.

Στη μελέτη προβλέπεται η κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων (Διασταύρωση Ελάτου – Γηροκομείο),  η κατασκευή ισόπεδων και υπερυψωμένων διαβάσεων πεζών, καθώς και η διαμόρφωση πεζοδρομίων και χώρων στάθμευσης οχημάτων με πρωταρχικό σκοπό την διασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων καθώς και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Η τεχνική περιγραφή και τα σχέδια της εν λόγω μελέτης έχουν αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο του Δήμου Γρεβενών www.dimosgrevenon.gr .

Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα για όλους, παρακαλούνται οι πολίτες, φορείς, σύλλογοι ή οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να ενημερωθούν σχετικά και να καταθέσουν τυχόν προτάσεις – παρατηρήσεις με ηλεκτρονική αλληλογραφία τη διεύθυνση  dimarxos@dimosgrevenon.gr ή στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών (Διοικητήριο “Κ. Ταλιαδούρης” ΤΚ 511 00, πληροφορίες κ. Μητσιόπουλος Κωνσταντίνος τηλ. 2462353424 ) μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.