Ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες φτιαγμένες από σιλικόνη άνοιξε τις

πύλες του στη Βαρκελώνη, δίνοντας μια νέα διάσταση στο όλο θέμα. Tο όνομά του: Lumidoll.

Προς το παρόν, προσφέρονται τέσσερα διαφορετικά μοντέλα με τις υπηρεσίες να κοστολογούνται περί τα 120 ευρώ την ώρα. Ευρωπαία, αφρικανή ασιάτισσα και μία βγαλμένη από ιαπωνικό anime.

Γίνονται, πάντως, και προσφορές, όπως η τιμή γνωριμίας των 80 ευρώ την ώρα, ενώ τα 90 λεπτά κοστίζουν 150 ευρώ (100 ευρώ με την παρούσα προσφορά γνωριμίας) ή 170 ευρώ το διώρο (120 ευρώ τώρα με την προσφορά).

Από την εφημερίδα El Pais που έσπευσαν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, δεν έγιναν σοφότεροι, καθώς η υπάλληλος στην υποδοχή δεν ήθελε να αποκαλύψει πολλά. Είναι και θέμα μάρκετινγκ.

Πάντως, ενημέρωσε ότι οι κανόνες υγιεινής τηρούνται με σχολαστικότητα: οι κούκλες απολυμαίνονται επαρκώς μετά τη χρήση, ενώ ντύνονται προ της χρήσεως, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Και τι λένε για το ζήτημα οι επαγγελματίες του είδους; Η Κόντσα Μπορέλ της Ένωσης Ιερόδουλων, σημειώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

«Δεν θα μας αντικαταστήσουν. Ικανοποιούν μια επιθυμία, αλλά δεν απειλούν το επάγγελμα. Είναι καλό πράγματα να ικανοποιούνται οι φαντασιώσεις των ανθρώπων και οι κούκλες είναι μια τέτοια φαντασίωση. Για πολλούς.»

 

Aπόστολος Ρουμπάνης

 

Newsroom ΔΟΛ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.