Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Δήμο Παύλου Μελά, όπου θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του Σχεδίου Παραχώρησης του Στρατοπέδου «Παύλου Μελά» στη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες.

Εν συνεχεία, στις 15:00, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και τους προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα γίνει η ανακοίνωση της δημιουργίας Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του πρωθυπουργού στην πόλη της Θεσσαλονίκης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

13:00 Επίσκεψη στο Δήμο Παύλου Μελά. Παράδοση του Σχεδίου Παραχώρησης του Στρατοπέδου «Παύλου Μελά» στη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες.
(Εγκαταστάσεις Στρατοπέδου Παύλου Μελά).

15:00 Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους Προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας. Ανακοίνωση της δημιουργίας Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας
(Γραφείο Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκη)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.