Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, έκοψε ο Φιλαθλητικός Όμιλος Πρωτέα Γρεβενών, μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με την Φλώρινα, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέα Πασχαγιαννίδη, των Αντιδημάρχων: Χρήστου Πέτρου, Χρήστου Τριγώνη και Γρηγόρη Φαρμάκη, του Δημοτικού Συμβούλου (και Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών) Κώστα Παλάσκα, των γονέων και φίλων και οποσδήποτε των ίδιων των αθλητών, η διοίκηση του Πρωτέα, εκτός από την Βασιλόπιτα, έκανε και αρκετές βραβεύσεις: Τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στον Σύλλογο τους χορηγούς : Αχιλλέα Γώγο (Μπουγάτσα Αχιλλέας),

Σάκη Καραούλα (Ασφάλειες Υδρόγειος)

και ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.


Ο ίδιος ο Πρόεδρος του Πρωτέα, Χαράλαμπος Πενλίδης , τίμησε με αναμνηστική πλακέτα και τον Ορθοπεδικό Ιατρό Θανάση Λιάντση, για την συνεχή προσφορά του στον Σύλλογο.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, βράβευσε την Εφηβική ομάδα του Πρωτέα, που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Δυτικής Μακεδονίας για την αγωνιστική χρονιά 2015-16 και εκπροσώπησε την ΕΚΑΣΔΥΜ στην επόμενη φάση των αγώνων που έγιναν στη Θεσσαλονίκη.


Οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Πέτρου και Γρηγόρης Φαρμάκης, τίμησαν (με ανάλογες πλακέτες) τους πρώην Αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Αρη Παπαθεοδώρου (Μαθηματικό Θεσ/νίκης)

και Γιάννη Τσούκα (ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης) αντίστοιχα.

Δείτε όλη την εκδήλωση:



Ερχεται η πίτα του Συλλόγου:

Η διανομη:


Δείτε εικόνες στο facebook  και τον ΑΕΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.