Μπορεί να έχεις καταλάβει πως αυτό το τοπ είναι από τις πιο καυτές τάσεις για την σεζόν που έρχεται, αλλά απ’ότι φαίνεται μία Νεοϋορκέζα δεν θα το φορούσε φέτος.

Και επειδή η Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης έγινε πριν λίγες εβδομάδες, όσοι περίμεναν πως οι fashioniastas θα κατακλέισουν τους δρόμους τραβώντας τα βλέμματα με τα αέρινα μπλουζάκια που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους, όλως περιέργως, ξεγελάστηκαν.

Παρ’όλο που αγαπούν το vintage, χύμα στιλ με μία δόση υπερβολής, οι Νεοϋορκέζες λένε ένα μεγάλο «όχι» στην τάση της σεζόν και αυτό το επιβεβαιώνει και η στιλίστρια Μικαέλα Ερλάνγκερ, η οποία ντύνει την Λουπίτα Νιγιόγκο, την Τζένιφερ Χάντσον και την Χίλαρι Σουάνκ.

  • Για ποιο λόγο οι Νεοϋορκέζες σνομπάρουν τα off the shoulder top;

Γιατί πολύ απλά, τα (παρα) φόρεσαν το προηγούμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να τα βαρεθούν.

Έτσι, τι κι αν οι Γαλλίδες συνεχίζουν να δείχνουν την προτίμησή τους στην σικ επιλογή των top με λίγο σκίσιμο στους ώμους, η τάση αυτή είναι και επίσημα «οff» στο street style της Νέας Υόρκης.

  • Τι προτιμούν τελικά;

Οι μπλούζες φέτος έχουν πολύ μα πολύ χρώμα για τις Νεοϋορκέζες. Πράσινο, κίτρινο με γεωμετρικά prints ή ακόμη και δερμάτινο ύφασμα είναι οι τάσεις που θα φορεθούν περισσότερο εκεί.

*Μust: Oι Νεοϋορκέζες δεν αποχωρίζονται με τίποτα φέτος τις μπλούζες με πολύ μακριά μανίκια, τα οποία αφήνουν τα χέρια τους ακάλυπτα.

  • Δες τι φόρεσαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και πάρε ιδέες
bovary
loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.