Νίκη μέσα στο Άργος Ορεστικό για την ομάδα των Γρεβενών απέναντι στην τοπική ομάδα για τον ..δρόμο που οδηγεί στο final four του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Τα παιδιά του Γιάννη Χασιώτη, μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ και “κινδύνευσαν” μόνο στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου, όταν το σκορ έγινε 41-42.
Από εκεί και πέρα, και παρά την αποβολή από το γήπεδο του Προπονητή του Πρωτέα με δεύτερη τεχνική ποινή λόγω διαμαρτυρίας για τα άδικα σφυρίγματα, ο assistant coach Χρήστος Μητρόπουλος, πήρε δικαιωματικά το ροζ φύλλο του αγώνα με το τελικό 50-58.


Τα δεκάλεπτα: 8-13,18-23, 41-42 και 50-58.

Διαιτητές με πολλά λάθη: Τσιπόγλου, Βόντσα.

Δείτε και: Πτώση διαιτητή από κτύπημα μπάλας
Οι συνθέσεις:
Αργος Ορεστικό ΑΣ (Ντερόπουλος Γιώργος):
Τσιαμούρης, Παναγιωτίδης 2, Κόζιαρης 24(4), Νικολαΐδης, Κυπαρίσης 16, Ζούπας, Νένος,Κοντόπουλος 8, Νακούπ, Κυριαζόπουλος, Νέστορας,Κολιός

Πρωτέας Γρεβενών (Χασιώτης Γιάννης): Τζιουβάρας, Μουτούνης,Σιούμπουρας 4, Μητρόπουλος Φ. 21(2), Μιχαλόπουλος 15, Κυρατζής Χ., Καραούλας 6, Μίμης 4, Μητρόπουλος Β,Γκασιώνας, Σαμαράς, Παναγιωτίδης 8


Πολλές εικόνες στο facebook και στον ΑΕΤΟ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.