Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα άφθαρτα μέλη της νεοτρομοκρατίας αναζητούν αυτόν που θα τους φτιάχνει τις βόμβες

Φεβρουάριος 28th, 2017 by Σταματίνα

Πίσω από την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης, την οποία συσχετίζουν με αντίστοιχη στο υπουργείο Εργασίας στις 12 Δεκεμβρίου 2016 αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ βλέπουν τα άφθαρτα μέλη της νεοτρομοκρατίας.

Μάλιστα τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου δεν αποκλείουν «απομεινάρια»-«ουρές» της Πόλας Ρούπα να κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις, στις οποίες όμως διακρίνουν  προχειρότητες στην συνδεσμολογία της βόμβας, τις οποίες συνδυάζουν με την έντονη αναζήτηση που είχε επιδείξει η Πόλα Ρούπα, πριν από την σύλληψή της, να βρει κατασκευαστή βόμβας για το «μαγείρεμα» των υλικών που εντοπίστηκαν στο γκαράζ του Αλίμου.

Ετσι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι νεοτρομοκράτες αναζητούν κάποιον
που να μπορεί να «ανακατέψει» τις εκρηκτικές ύλες και να γνωρίζει από κατασκευή βομβών. Ωστόσο έως τώρα φαίνεται πως πειραματίζονται μόνοι τους.

iefimerida

loading…

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 28th, 2017 at 09:31 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply