Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Τσίπρας συγκάλεσε σύσκεψη με τους παραγωγικούς υπουργούς

24 Φεβρουαρίου, 2017 by Σταματίνα

Να…αλλάξουν την ατζέντα επιχειρούν από την κυβέρνηση και για το λόγο αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε σύσκεψη για την εκπόνηση στρατηγικού σχεδόυ για την παραγωγική ανασυγκρότηση και δίκαιη ανάπτυξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μαξίμου βρίσκονται οι κκ Γιάννης Δραγασάκης και οι υπουργοί Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώργος Σταθάκης, Δημήτρης Λιάκος, Χρήστος Σπίρτζης, Αλέκος Φλαμπουράρης, Στέργιος Πιστριόρλας και Βαγγέλης Αποστόλου.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως εκπονείται σχέδιο πλατιάς διαβούλευσεςη με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς για τη συγκρότηση εθνικού αναπτυξιακου μοντέλου εξειδικευμένο ανα κλάδο και περιφέρεια. Και αναφέρουν πως η κυβέρνηση θα καταλήξει σε ένα βασικό πλαίσιο προτάσεων που θα εγκ΄ρινει το υπουργικό και στη συνέχεια ο πρωθυπουργος θα αναλάβει πρωτοβουλία επαφών με φορείς.

iefimerida

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, 2017 at 18:06 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply