H ζωή είναι μικρή και οι ρυθμοί της καθημερινότητας την κάνουν να περνά ακόμα πιο γρήγορα. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο σε πράγματα που πολλές φορές δεν μας προσφέρουν καμία ευχαρίστηση. Ρουτίνα και πάλι ρουτίνα. Το σεξ, για τους περισσότερους, λειτουργεί σαν ένα διάλειμμα από όλα.

Ενα διάλειμμα που έχει μικρή διάρκεια μέσα στην ημέρα συγκριτικά με την διάρκεια άλλων καθημερινών μας δραστηριοτήτων. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά έρευνα που πραγματοποίηθηκε.

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο σεξ κάνετε κατά τη διάρκεια της ζωής σας ή αν αυτό τελικά είναι επαρκές; Στατιστικά δεδομένα που προέκυψαν βάσει έρευνας δίνουν απαντήσεις και ίσως αυτές να μην είναι αυτές που περιμένουμε. Η πραγματική εικόνα της ερωτικής ζωής του μέσου ανθρώπου σήμερα δείχνει ότι το σεξ είναι σε δεύτερη μοίρα.

Ερευνα σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών (διεξήχθη από την εταιρία ερευνών Mintel στην Βρετανία) – σύμφωνα με το Independent- δείχνει ότι στο σεξ δεν δίνεται μεγάλη προτεραιότητα καθημερινά.

Οι ερωτηθέντες απάντησαν με ειλικρίνεια και σαφήνεια και αυτό κάνει την έρευνα που διεξήχθη αρκετά αξιόπιστη. Ποια τα πορίσματά της;

Σύμφωνα με τα αποτέλεσματα…

1) Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένας στους πέντε, κάνει σεξ λίγες φορές.

2) Μόνο το 3% των ερωτηθέντων κάνει σεξ σε καθημερινή βάση.

3) Ενας μέσος άνθρωπος (από το δείγμα των ερωτηθέντων) θα κάνει σεξ στη ζωή του περίπου 5.778 φορές.

4) Αφιερώνουμε περίπου 2.808 ώρες από την ζωή της για να κάνουμε σεξ. Δηλαδή περίπου 117 ημέρες.

 

bovary

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.