Αδικαιολόγητα, αναίτια και κατά παράβαση του νόμου καθυστερεί υπουργείο Εργασίας τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για τη μισθωτή απασχόληση, καταγγέλει ο αρμόδιος τομέαρχης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Σε σχετική δήλωσή του τονίζει ότι πρόκειται για σκόπιμη καθυστέρηση, που μαρτυρά ότι η κυβέρνηση φοβάται να τα παρουσίασει. Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ υπογραμμίζει:

«Από τον Κατρούγκαλο στην Αχτσιόγλου, όπως λέμε από το κακό στο χειρότερο!

Ο πρώτος έκρυψε το Ενιαίο Σύστημα Ελέγχου Πληρωμών Συντάξεων “ΗΛΙΟΣ”, ενώ η διάδοχός του επιχειρεί να αποκρύψει τα στοιχεία της “ΕΡΓΑΝΗ” για τη μισθωτή απασχόληση.

Γιατί, άραγε, το Υπουργείο Εργασίας καθυστερεί – για πρώτη φορά αναίτια, αδικαιολόγητα και κατά παράβαση του νόμου – τη δημοσιοποίηση της “ΕΡΓΑΝΗ” μηνός Ιανουαρίου 2017, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία είναι ήδη γνωστά εδώ και μεγάλο διάστημα; Αυτή η σκόπιμη καθυστέρηση μαρτυρά ότι η Κυβέρνηση φοβάται να τα παρουσιάσει.

Άραγε, τι επιδιώκει να κρύψει; Ρεκόρ απολύσεων;  Ρεκόρ μερικής απασχόλησης ή και τα δυο μαζί;».

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.