Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήρια Μήνυματα για τους Γρεβενιώτες αθλητές που διακρίθηκαν στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Φεβρουάριος 20th, 2017 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, συγχαίρει θερμά όλους τους Γρεβενιώτες αθλητές που έλαβαν μέρος στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ιδιαίτερα δε την Ελένη Τζήκα (ΑΕΚ) για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη σφαιροβολία, τον Μιλτιάδη Τεντόγλου (Γυμναστική Ενωση Γρεβενών) για τη δεύτερη θέση στο μήκος και την Ελένη Κουτσαλιάρη (Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών) για την τέταρτη θέση στο μήκος.


Τα συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους προπονητές και τους γονείς τους, τους μόνιμους συμπαραστάτες στον δύσκολο και απαιτητικό δρόμο που επέλεξαν.

Κάθε νέα τους διάκριση αποτελεί πηγή χαράς και ανάτασης για τον Δήμο μας και εύχεται να μεγαλώνει διαρκώς ο κατάλογος των αθλητών και το εύρος των αθλημάτων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Γρεβενιώτες αθλητές που με τη συμμετοχή και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου μας έκαναν περήφανους.
Η Ελένη Τζήκα (ΑΕΚ) κατακτώντας την πρώτη θέση στη σφαιροβολία, ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΕΓ) με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο μήκος και η Ελένη Κουτσαλιάρη (ΓΣΓ) με την τέταρτη θέση στο μήκος, μας συγκινούν και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Συγχαρητήρια αρμόζουν επίσης στους προπονητές και τις οικογένειες των αθλητών, οι οποίοι με την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους συμβάλλουν στις επιτυχίες των παιδιών.
Με τιμή

Χρήστος Μπγιάλας
Βουλευτής Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, Φεβρουάριος 20th, 2017 at 15:54 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply