Νίκη με σκορ 51-48 πέτυχαν την Κυριακή (19-2), οι παίδες του Λασσάνη μέσα στην Κοζάνη, απέναντι στους παίδες του Πρωτέα. Ένα αποτέλεσμα όμως που τονώνει μόνο το ηθικό των νικητών, αφού ο Πρωτέας είναι αυτός που συνεχίζει στην επόμενη φάση των αγώνων που οδηγούν στο final four της ΕΚΑΣΔΥΜ. Να αναφέρουμε για την ιστορία της ομάδας των Γρεβενών, ο Λάζαρος Ζιώγας, αγωνίστηκε πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα παίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Τα 10λεπτα: 12-10, 22-26, 38-39 και 51-48

Διαιτητές: Καπάνταης – Παπαδόπουλος


Λασσάνης Γ.Σ.Κοζάνης (Μήτσιαλος Γιάννης): Διαμαντίδης, Μαλέτσκος 6, Κοντου, Κούρας, Παπαποστόλου 8, Μπαντιάνης, Γιαννόπουλος 8, Πλακόδεντρος,Τζήμος 6, Τζήκας 24 (3), Μανωλάς 2, Γιαγκόζογλου 3(1)

Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών (Χασιώτης Γιάννης): Τζιουβάρας Ι, Μουτούνης Νεκτ 2, Σιούμπουρας Δ 5(1)., Μητρόπουλος Φ 12(1), Μιχαλόπουλος Χ. 9, Κυρατζής Χ.2, Καραούλας Μιχ.2, Ζιώγας Λαζ., Γκασιώνας Κ., Βασιλόπουλος, Σαμαράς Ι 4, Παναγιωτίδης Κυρ. 10(1)

Πολλές εικόνες στο facebook


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.