Το Παράρτημα Γρεβενών της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, το Σάββατο (18/02) το μεσημέρι, σε μία λιτή εκδήλωση, έκοψε την βασιλόπιτα στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον».

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Γρεβενών, Σχης (ΤΘ) ε.α. Σπηλιώτης Οδυσσέας, υποδέχθηκε και καλωσόρισε στην είσοδο του ξενοδοχείου, τα μέλη και τους προσκεκλημένους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προσφώνηση του Προέδρου, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία, χαρούμενο και δημιουργικό το 2017.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση του Ευάγγελου Σπυρίδη (γιό του Τχη(ΠΖ)ε.α. Σπυρίδη Ευσταθίου και εγγονού του Ανχη(ΠΖ)ε.α. Σπυρίδη Ευαγγέλου, μελών του Παραρτήματος Γρεβενών), καθότι την σχολική χρονιά 2015-2016 ως μαθητής Γ΄ Λυκείου αρίστευσε με βαθμό 19,9. Τον έπαινο παρέλαβε ο πατέρας του.

Στην συνέχεια ο Πατήρ Χρήστος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε καλή Χρονιά προς όλους.

Ακολούθησε το μοίρασμα της πίτας και το κομμάτι που περιείχε το νόμισμα κέρδισε ο Δκτής του 586 Μ/Π Τ.Π. Ανχης (ΠΖ) Παπαθανασίου Σπύρος, και το οποίο αντιστοιχούσε σε Ασημένια Εικόνα της Παναγίας. Ο κ. Δκτής του 586 Μ/Π Τ.Π. ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, και όπως είπε, σε ένδειξη σεβασμού και τιμής προς τους Αποστράτους Αξιωματικούς, δώρισε την εικόνα της Παναγίας στο Παράρτημα Γρεβενών. Το Τοπικό Συμβούλιο τον ευχαριστεί θερμά.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ενημέρωσε τα μέλη για τα θέματα που μας απασχολούν και επακολούθησε παραγωγική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού συμβουλίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Παραρτήματος και στις οικογένειές των που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δείτε εικόνες


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.