Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, ότι συνεχίζει να προκαλεί ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Γρεβενών με ενέργειες που έρχονται από τα παλιά και ανοίγουν δρόμους  για παρεμβάσεις στη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών παρατάξεων, τα δικαιώματα των οποίων έχουν κατακτηθεί με αγώνες και θυσίες.    

Συγκεκριμένα,  καλεί τηλεφωνικά σε «συνάντηση», εκπρόσωπο της ΑΣΕ, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΠΑΜΕ, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών και Γραμματέα του Ν. Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, με την αιτιολογία ότι έστειλε ανακοίνωση της ΑΣΕ από το …προσωπικό του mail!

Απειλεί τους  Δ/ντές των σχολικών μονάδων γιατί προώθησαν την ανακοίνωση αυτή!

Φτάνει μάλιστα να αμφισβητεί και την ύπαρξη των ίδιων των παρατάξεων, λέγοντας ότι «δε γνωρίζει αν έχουν νομική οντότητα»!

Συνεχίζει τις προσπάθειες ανάμειξης στα εσωτερικά του Συλλόγου, ζητώντας με έγγραφά του το καταστατικό του Συλλόγου και το Πρακτικό Συγκρότησης του Δ.Σ.!

Ως εδώ! Δε θα ανεχτούμε  καμία άλλη συνέχεια στην απαράδεκτη στάση του Δ/ντη Εκπ/σης!

Να σταματήσει να απειλεί συνδικαλιστές και να αναμειγνύεται σε θέματα λειτουργίας του Συλλόγου μας!

Τονίζουμε ότι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών στο χώρο της εκπαίδευσης και η επικοινωνία με τους εργαζόμενους έχει κατακτηθεί με μακροχρόνιους αγώνες και δε θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε σε σκοτεινούς καιρούς.

Ξεκαθαρίζουμε ότι καμιά κλήση προφορική ή γραπτή, καμιά απειλή δε θα μας αναγκάσει να σταματήσουμε τη δράση μας, που μάλλον ενοχλεί κάποιους.

Εφιστούμε την προσοχή στα μέλη της παράταξης της ΔΑΚΕ, που αποφεύγουν να πάρουν θέση στο Δ.Σ. του Συλλόγου περιμένοντας (λένε) γραπτή κλήση (!), παίρνοντας έτσι τη σκυτάλη από την ΠΑΣΚ στο ρόλο υπεράσπισης του προηγούμενου Δ/ντή (!), ότι δεν μπορούν να πατούν σε δύο βάρκες. Ή με τους εργαζόμενους θα είσαι ή με την εργοδοσία!

Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στον Σύλλογό μας, να βγάλουν συμπεράσματα για τη σιωπή και γενικότερα τη στάση των άλλων δυνάμεων και να αντισταθούν σε κάθε μορφή αυταρχισμού που πάει χέρι χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική.

Ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε ενέργεια αυταρχισμού και περιορισμού της δράσης μας.   

Αντιπροσωπεία της γραμματείας του ΠΑΜΕ Γρεβενών θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στον Δ/ντη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, καθώς και στον Δ/ντη Εκπαίδευσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Γρεβενά, 16/2/2017

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.