Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Το 4ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ…

Φεβρουάριος 17th, 2017 by Χρήστος Μίμης

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 4ου 12/Θ Ολοημέρου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, ευχαριστούν θερμά το Δήμο Γρεβενών και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής κ. Νικολακόπουλο, για τις άμεσες ενέργειές του, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η καμινάδα και οι σωλήνες εξαερισμού του λέβητα του σχολείου μας, που υπέστησαν πολύ μεγάλη ζημιά λόγω της πτώσης μεγάλου όγκου χιονιού.

Παράλληλα με την ευκαιρία που μας δίνετε, ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σημανδράκο και τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας της Π.Ε. Γρεβενών, για το ενδιαφέρον και την επίβλεψη στο έργο ανακαίνισης στις τουαλέτες των μαθητών. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, παραδόθηκαν οι τουαλέτες των αγοριών και ξεκίνησε η ανακαίνιση στις τουαλέτες των κοριτσιών.

Η ανάγκη στήριξης των δομών της εκπαίδευσης από τους φορείς της πόλης μας, συμβάλλει στην καλυτέρευση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης και τέτοιου είδους ενέργειες είναι τουλάχιστον αξιέπαινες.

Ο Διευθυντής

Φώτιος Χρ.Μπαζάκας

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 17th, 2017 at 14:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply