Προσκυνηματική επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε ο γνωστός Γρεβενιώτης δικηγόρος, κ. Ανδρέας Πάτσης στις 14-15 Φεβρουαρίου 2017.
Ο κ. Πάτσης έγινε δεκτός από την Α. Θ. Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. κ. Βαρθολομαίο, το πρωί της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2017 στο Φανάρι, ανταλλάσσοντας για περίπου μία ώρα απόψεις με τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, με τον οποίο διατηρεί πολυετείς επαφές.
Κατά την επίσκεψή του στο Φανάρι ο κ. Πάτσης ξεναγήθηκε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, συμβολικό κέντρο της Ορθοδοξίας.
Παράλληλα, στην Κωνσταντινούπολη ο κ. Πάτσης είχε σειρά επαφών με οικονομικούς και άλλους παράγοντες της γειτονικής χώρας. Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Πάτση μετρά περισσότερα από 2 χρόνια ενεργούς παρουσίας στην επιχειρηματική ζωή της Τουρκίας, καθώς δραστηριοποιείται στην γειτονική χώρα με την εταιρία Bosphorus, International Law Firm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.