Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Αν ήθελε η κυβέρνηση, θα μονιμοποιούσε τους πυροσβέστες

16 Φεβρουαρίου, 2017 by Σταματίνα

«Η κυβέρνηση, αν είχε τη θέληση, θα είχε εφαρμόσει πλήρως το νόμο για τη μονιμοποίηση των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης», ανέφερε η εισηγήτρια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια για την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από την κυβέρνηση.

«Αναρωτιέμαι: Δύο χρόνια τώρα δεν μπορούσαν να έχουν συσταθεί αυτές οι θέσεις των πυροσβεστών; Αν είχατε τη θέληση, κ. υπουργέ, θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει, διότι ο νόμος είναι του 2011. Ο κ. υπουργός ήταν τότε στο γραφείο του κ. Μπεγλίτη. Τον ξέρει τον νόμο του 2011 ο κ. υπουργός πολύ καλά και από τα μέσα», είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου και κάλεσε την κυβέρνηση να δει τι μπορεί να κάνει έστω και τώρα ώστε να τελειώσει το θέμα βάσει του νόμου του 2011.

«Δεν μπορείτε να τους κοροϊδεύετε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι πυροσβέστες ξέρετε. Εγώ σέβομαι όλες τις δουλειές, αλλά υπάρχουν μερικές δουλειές, μερικά λειτουργήματα, που είναι υπέρ του κοινωνικού συνόλου. Κι ένα από αυτά είναι το λειτούργημα του πυροσβέστη, γιατί δεν είναι ένα απλό επάγγελμα – όπως είναι και του γιατρού, είναι και του διασώστη», είπε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2017 at 23:04 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply