Συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα, (15-02-2017) στα Γρεβενά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενώνσε συνεργασία και με αστυνομικούς λοιπών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, δυο άτομα, ηλικίας 51 και 39 χρόνων, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι ημεδαποί, πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχή των Γρεβενών και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους, το οποίο οδηγούσε ο 51χρονος και επέβαινε ο 39χρονος, βρέθηκαν -2- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -23- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -30- κιλών και -763- γραμμαρίων, τις οποίες οι συλληφθέντες από κοινού κατείχαν και μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν:
• -30- κιλά και -763- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• -20- φυσίγγια πιστολιού,
• -4- κινητά τηλέφωνα,
• -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
ενώ στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, για αγορά – κατοχή ναρκωτικών και κλοπή.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.