Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανδρέας Πάτσης στον Star-fm 9 33: “Θέτω εαυτόν στην κρίση του κόμματος, για την μονοεδρική των Γρεβενών” … (audio)

Φεβρουάριος 15th, 2017 by Χρήστος Μίμης

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, ξεκαθάρισε, χωρίς υπεκφυγές, ο διακεκριμμένος Γρεβενιώτης νομικός Ανδρέας Πάτσης, από την Κωνσταντινουπόλη όπου βρέθηκε για επαφές με επιχειρηματίες της Πόλης στα γραφεία της εταιρίας του που βρίσκονται εκεί.

Ο Ανδρέας Πάτσης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (15-2) στον Star-fm 9 33, ανέφερε χαρακτηριστικά:
Την μέρα της κρίσεως, θα θέσω εαυτόν υποψήφιο, ενώπιον των αρμοδίων οργάνων και του Προέδρου του κόμματος και εάν εκτιμηθεί ή όσο εκτιμηθεί η όποια προσφορά μου και συνεισφορά μου, είμαι έτοιμος να διεκδικήσω και να κερδίσω την μονοεδρική των Γρεβενών. Κι αν πάλι το κόμμα και ο αρχηγός έχει μια άλλη άποψη, εγώ θα είμαι δίπλα στον οποιοδήποτε θα την διεκδικήσει” …

Να επισημάνουμε ότι η τηλεφωνική επικοινωνία, έγινε την ώρα που ο κ.Πάτσης πήγαινε να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

αρχείο mp3

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 15th, 2017 at 17:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply