Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΜΟΤΟΕ: Οι απονομές για τα πανελλήνια πρωταθλήματα 2016 (εικόνες)

Φεβρουάριος 15th, 2017 by Χρήστος Μίμης

Οι ετήσιες απονομές για τα πανελλήνια πρωταθλήματα της αγωνιστικής χρονιάς 2016 πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την Κυριακή 5/2.

Σε μια όμορφη τελετή,την οποία τίμησαν με την παρουσία του η πλειονότητα των πρωταγωνιστών αλλά και πλήθος κόσμου που ήρθε για να τους χειροκροτήσει σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, βραβεύθηκαν οι έξι πρώτοι των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων στο Trial, την Ταχύτητα, το MiniGP, το Enduroκαι το Motocross.

Επίσης αναφέρθηκαν και τιμήθηκαν οι διακριθέντες στους αγώνες του εξωτερικού και ιδιαίτερα οι μικροί αναβάτες που αποτελούν το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην τιμηθούν και οι αρωγοί της Ομοσπονδίας, σε κάθε επίπεδο, που συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην ανάπτυξη των αθλημάτων, στην οικονομική ελάφρυνση των οργανώσεων αλλά και στην καλύτερη προβολή των αθλημάτων μοτοσυκλέτας.

Κατά την διάρκεια των απονομών, οι Επιτροπές των αθλημάτων αναφέρθηκαν στα επερχόμενα πρωταθλήματα και θεσμούς για το 2017, σε μια ομαδική και συλλογική προσπάθεια για «ένα ακόμη βήμα παραπέρα», με καλύτερο προγραμματισμό σε κάθε επίπεδο.

Οι απονομές των περιφερειακών Πρωταθλημάτων πραγματοποιούνται στις 19 Φεβρουαρίου, στα Γρεβενά όσον αφορά την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα και στα Μέγαρα για τα Πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας, ενώ οι απονομές των Πρωταθλημάτων Dragster είχαν προηγηθεί νωρίτερα.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς ατυχίες, και ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους που δίνουν ζωή στους αγώνες μας προσπαθώντας όλοι μαζί για το καλύτερο.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ
Δημήτρης Αθανασουλόπουλος
Υπεύθυνος Τύπου κι Επικοινωνίας

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 15th, 2017 at 13:23 and is filed under ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply