Κάθε γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της, φροντίζει για την περιποίηση της και την εξωτερική της εμφάνιση από μικρή ηλικία ακολουθώντας συμβουλές και τρικ ομορφιάς.

Μόνο που αυτά αλλάζουν ανάλογα με την ηλικία και προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες: άλλες στα 20, άλλες στα 25, άλλες στα 30 και πάει λέγοντας.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία είχε γενέθλια στις 9 Ιανουαρίου και έγινε 35 ετών, μια ηλικία κατά την οποία οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να αποκτούν άγχος και να αναζητούν λύσεις που θα κρύψουν χρόνια από πάνω τους.

Αν πιστεύετε ότι η βελούδινη, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ οφείλεται σε κάποια αισθητική επέμβαση, τότε κάνετε λάθος, αφού εκείνη έχει βρει το μυστικό για να δείχνει νεότερη και αυτό βρίσκεται στο μακιγιάζ της.

Παρατηρώντας την εικόνα της μέχρι και πριν την ημέρα των γενεθλίων της, η Κέιτ εμφανιζόταν με έντονη γραμμή μαύρου eyeliner στα μάτια, αλλά και μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ έμοιαζε με «δαχτυλίδι» γύρω από τα μάτια της και τόνιζε ιδιαίτερα το βλέμμα της.

Από τις αρχές του 2017 όμως αυτό άλλαξε. Η Κέιτ πια αποφεύγει το ύφος αυτό και προτιμάει μια διακριτική μαύρη γραμμή στο άνω κινητό βλέφαρο. Φοράει μια λαμπερή βάση στο πρόσωπο και το συνολικό λουκ είναι πιο φυσικό και φρέσκο, σύμφωνα με τη Σαμάνθα Μέρσερ, ιδιοκτήτρια εταιρείας μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών.

Η ειδικός λέει ότι αυτές οι μικρές αλλαγές στο μακιγιάζ της έχουν καταφέρει να μεταμορφώσουν την Κέιτ, που είναι μητέρα δύο παιδιών και πολυάσχολη.

«Οταν κάποιος makeup artist δεν επιμελείται το λουκ της, η Κέιτ χρειάζεται μια γρήγορη και εύκολη λύση, που θα εφαρμόσει μόνη της. Το τέλειο δέρμα της τής επιτρέπει να μην χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα για κάλυψη. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να φωτίσει τα σωστά σημεία μέσω της τεχνικής του χάιλαϊτινγκ και να προσθέσει λίγο ρουζ», λέει η Μέρσερ.

Κάνουμε ζουμ στο μακιγιάζ της Κέιτ:

Μακιγιάζ ματιών
Ακόμα και η σχεδιάστρια  Vivienne Westwood έχει κρίνει τον τρόπο με τον οποίο η Κέιτ έβαφε τα μάτια της όλα αυτά τα χρόνια. Το αποτέλεσμα σύμφωνα με την Westwood ήταν «σκληρό». Θα έπρεπε είτε να σβήνει το eyeliner και το μολύβι ώστε να μοιάζει smudged ή να μην φοράει τίποτα από αυτά τα προϊόντα. Και από ότι φαίνεται η Δούκισσα κατάλαβε πως πρέπει να πάψει να σχεδιάζει έντονους κύκλους γύρω από τα μάτια της.
Μια άλλη beauty έξπερτ , η Niki McEwan, εξηγεί στην dailymail: « Οταν το δέρμα ωριμάζει, οι γυναίκες θέλουν την περιοχή κάτω από τα μάτια πιο καθαρή, πιο φωτεινή και πιο φρέσκια. Οσο πιο φωτεινές οι αποχρώσεις που χρησιμοποιούν τόσο το καλύτερο. Το πρόσωπο μοιάζει νεότερο.

Τα φρύδια

Η απόχρωση στα φρύδια της είναι πιο «ζεστή» και πιο πλούσια. Αυτό χαρίζει μια γενικότερη λάμψη στο πρόσωπο της, ενώ παράλληλα το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στα όμορφα μάτια της. Τα φρύδια της ταιριάζουν απόλυτα με το χρώμα των μαλλιών της και το σχήμα τους είναι πιο φυσικό, κάτι που την κάνει να φαίνεται νέα, όπως κάθε κοπέλα στα νιάτα της.

Το φαουντέισιον

Πλέον, η Κέιτ χρησιμοποιεί περισσότερο λαμπερές υφές, συγκριτικά με τις ματ που βλέπαμε να καλύπτουν την επιδερμίδα της κατά το παρελθόν. Αυτομάτως έτσι κρύβει χρόνια από την εμφάνιση της, γιατί τέτοιου είδους προϊόντα έχουν την ιδιότητα να φωτίζουν το δέρμα.

Το ρουζ στα μάγουλα

Η Κέιτ φαίνεται ότι προτιμάει πια τις κρεμώδεις υφές, που απλώνονται καλύτερα επάνω στο δέρμα, παρά το ρουζ σε μορφή σκόνης. Το φινίρισμα του ρουζ με κρεμώδη υφή είναι πιο λαμπερό και φυσικό.

Η φροντίδα του δέρματος της Κείτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον διαθέτει μια πεντακάθαρη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, αφού επάνω της δεν έχουμε δει ποτέ ούτε ένα σπυράκι! Για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να τη διατηρήσει. Ομως, η νεανική όψη είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής και βαθιάς ενυδάτωσης. Παράλληλα ως προς το μακιγιάζ, η Κέιτ δεν φοράει πια πούδρα, παρά μόνο στα σημεία που είναι πιο λιπαρά.

bovary

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.