Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή της μαρίνας Μακρόνησος στην

Αγία Νάπα της Κύπρου, έργο συνολικού προϋπολογισμού 220 εκατ. ευρώ, το οποίο υλοποιεί η ΤΕΡΝΑ έχοντας αναλάβει το πρώτο σκέλος της επένδυσης που περιλαμβάνει τα λιμενικά έργα και τα έργα υποδομής.

Συνολικά, την επένδυση υλοποιεί η εταιρεία M.M.Makronisos Marina Ltd, μέτοχοι της οποίας είναι η Gemini Real Estates Ltd του Αιγύπτιου μεγαλοεπενδυτή Ναγκίμπ Σαουίρις και ο κυπριακών συμφερόντων όμιλος εταιρειών Caramondani Group. Το έργο έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2021.Η νέα μαρίνα θα είναι δυναμικότητας 600 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη από 10 μέχρι 60 μέτρα, θα μπορεί να παρέχει και υποστηρικτές εργασίες, ενώ θα διαθέτει εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις συνολικής έκτασης περίπου 30.000 τ.μ. Η δεύτερη φάση της επένδυσης, για την οποία θα πραγματοποιηθεί νέα διαγωνιστική διαδικασία, αφορά στο οικιστικό-εμπορικό σκέλος και περιλαμβάνει την κατασκευή δύο πύργων 25 ορόφων μεικτής χρήσης με 190 διαμερίσματα και επιπλέον 29 υπερπολυτελείς κατοικίες.

reporter

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.