Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χώρισε τον άντρα της επειδή ψήφισε Τραμπ

8 Φεβρουαρίου, 2017 by Σταματίνα

Η ίδια, όπως δηλώνει στον βρετανικό Independent, ψήφιζε ανέκαθεν Δημοκρατικούς. Και η ζωή της ήταν ήρεμη με τον με τον αντίπαλό της πολιτικά, αλλά σύζυγό της, παρά τις συχνές διαφωνίες τους για το γεγονός ότι εκείνος υποστήριζε τους Ρεπουμπλικάνους.

Όμως, οι εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου… ξεχείλισαν το ποτήρι. «Μου είναι αδύνατο ακόμη και μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου να ζήσω με έναν άνθρωπο που ψήφισε με τέτοια κριτήρια. Ανακάλυψα έστω και αργά πως αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από όσα μας ενώνουν», δήλωσε στην εφημερίδα η 73χρονη, η οποία έχει ήδη υποβάλλει επίσημο αίτημα διαζυγίου, μετά την αποκάλυψη του συζύγου της και μάλιστα σε τραπέζι με φίλους!

Εκείνος, ωστόσο, δεν το βάζει κάτω. Και όπως λέει η ίδια, προσπαθεί κάθε μέρα, εδώ και ένα μήνα, να την μεταπείσει. Μάταια όμως…

 

koolnews

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2017 at 17:55 and is filed under ΑΣΤΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply