Οριστική η αποχώρηση…

ΑΕΠ 2016

Το χρονικό μιας, λίγο πολύ, αναμενόμενης “τραγωδίας”  ολοκληρώθηκε με τον πλέον αρνητικό τρόπο το βράδυ της Τρίτης (31/01) για την ΑΕΠ Βατολάκκου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr αποχωρεί οριστικά από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρ’ ότι μέχρι την τελευταία στιγμή έγιναν προσπάθειες προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει μια επαρκή στελέχωση όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό για να συνεχίσει ως το τέλος τη μάχη της, τελικώς, λύγισε υπό το βάρος των πολλών προβλημάτων.

Όπως δήλωσε στέλεχος της διοίκησης στο Star-fm.gr: “Δεχθήκαμε πόλεμο ακόμη και από μέσα… Κάποιοι, δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους” …


Οριστική η αποχώρηση

Συνεδρίασε την Τετάρτη 1/2/2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε την παρακάτω απόφαση.
Εγκρίθηκε, κατόπιν θετικής εισήγησης της νομικής υπηρεσίας, το αίτημα της ΑΕ Ποντίων, η οποία παραιτήθηκε της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για ειδική μετεγγραφική περίοδο 30 ημερών για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της που μένουν ελεύθεροι.

metropolis972, mikriliga

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.