Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017 ΤΗΣ «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ιανουάριος 31st, 2017 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την έναρξη των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών «ΕΛΠΙΔΑ», θα πραγματοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο με την κοπή της Βασιλόπιτας του 2017.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους πολίτες των Γρεβενών, να δηλώσουν τη συμπαράσταση τους με την παρουσία τους. Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στον τόπο μας και περισσότερο μάλιστα η κρίση κάνει αισθητή την παρουσία και πλήττει όλους μας και κυρίως τα παιδιά, τους ασθενείς και τους απόρους. Έχουμε χρέος να τους στηρίξουμε.

loading…

Σας περιμένουμε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

*Τιμή κάρτας 20 ευρώ. Περιλαμβάνει: φαγητό, ποτό, γλυκό, μουσική.
*Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα από εμπόρους των Γρεβενών που στηρίζουν διαχρονικά την «ΕΛΠΙΔΑ» και τους προστατευόμενους της.

Με τιμή το Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 31st, 2017 at 09:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply