Τη Δευτέρα 30-1-2017, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών

κ. Δαβὶδ ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Γρεβενών όπου παρέστησαν οι σημαιοφόροι των σχολείων της πόλεως των Γρεβενών καθώς και πλήθος μαθητών και εκπαιδευτικών. Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του 1ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών κ. Ρηγάκης Νικόλαος.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος, ως Πρόεδρος των Κοινωφελών Ιδρυμάτων «Κωνσταντίνου & Μαργαρίτη Βρέντζιου», «Νικολάου & Κούκας Κωνσταντινίδη», προέστη στὴν τελετὴ βραβεύσεως των πρωτευσάντων μαθητών κάθε τάξεως των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων και των Λυκείων του Νομού Γρεβενών, σχολικού έτους 2014-2015, στὸ ανακαινισμένο Πνευματικὸ Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.

Παρουσία των τοπικών αρχών, στην κατάμεστη αίθουσα από γονείς και παιδιά, προλογίσαντος του Γεν. Αρχιερατικού π. Ευστάθιου Στέφου, βραβευτήκαν 42 μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με το ποσό των 250 ευρώ και 24 μαθητές Δημοτικών Σχολείων με το ποσό των 200 ευρώ.

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ:

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Βασίλης Μήτσιαλος:

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Κώνσταντίνος Πουτακίδης:

Η τελετή βράβευσης:


Εικόνες:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.