Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ διαμαρτύρεται και περιμένει απάντηση από την ΕΠΟ όπως ζητήθηκε με το κείμενο του
παρακάτω εγγράφου  που στάλθηκε στην ΕΠΟ στις 25-01-2017

Σε απάντηση του υπ αριθμ. 2943/25-01-2017 η ΕΠΣ Γρεβενών και ο Πρόεδρός της κ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ σας  υποβάλλουμε τα εξής:

  1. Ορίσθηκε έδρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα μεταξύ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ σε έδρα η οποία δεν είναι σε όμορο Νομό όπως ζητήθηκε από την ΕΠΟ να συναινέσει το  σωματείο.
  2. Η απόσταση που θα διανύσει η γηπεδούχος ομάδα είναι μεγαλύτερη από ότι η φιλοξενούμενη ομάδα.
  3. Τηλεφωνικά μας ενημερώσατε ότι έπρεπε να γίνουν οι αναβληθέντες αγώνες του πρώτου γύρου για να αρχίσει ο δεύτερος γύρος χωρίς εκκρεμότητες.
  4. Σας γνωρίζουμε ότι εκκρεμεί το αναβληθέν παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ –ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υψίστης βαθμολογικής σημασίας για το σωματείο μας και εγείρεται  το νόμιμο συμφέρον του.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να κατανοήσουμε και να ερμηνεύσουμε τους λόγους για τους οποίους δεν προηγήθηκε ο αγώνας της 14ης αγων. μεταξύ των σωματείων ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ αλλά διενεργείτε το ματς της 15ης αγων. ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ.

Όλα τα προαναφερθέντα  μας δημιουργούν ευλώγος  τις υπόνοιες εάν ακολουθήθηκε η πρέπουσα και ενδεδειγμένη διαδικασία παράλληλα μας δημιουργεί το αίσθημα της κατάφορης αδικίας ως προς την αντιμετώπιση του σωματείου μας και ως προς την Ενωση μας γενικότερα.

Να επισημάνουμε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο και Αναπληρωτή του ο κ. ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ απέκρυψε τα προαναφερθέντα και επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε αντιπαράσταση μαζί του με την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών μας.

Οσο αφορά αν πρέπει να ανακαλέσουμε την προηγούμενη ανακοίνωση διαμαρτυρίας θα πρέπει εγγράφως να απαντηθούν  όλα τα παραπάνω για να πειστεί η Ένωση για την  σκοπιμότητα  και τον καλοπροαίρετο ορισμό του αγώνα.

Κλείνοντας σας υπενθυμίζουμε πως είμαστε εκλεγμένοι από όλα τα σωματεία της Ένωσης μας εκπροσωπώντας τα δίκαια συμφέροντά τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. – ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ      ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΖΑΤΖΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.