Πολλές εικόνες στο facebook…

Μετά τον αγώνα των ανδρών (Πρωτέας- Ευκαρπία),το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό των Γρεβενών, οι παίδες του Πρωτέα, “φιλοξένησαν” τους παίδες του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, σε ένα παιχνίδι της δεύτερης φάσεις των αγώνων της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Οι παίδες του Κεραυνού, κατάφεραν από πολύ νωρίς, στο 1ο δεκάλεπτο, να.. χτίσουν μια διαφορά 20 και πλέον πόντων και να την διατηρήσουν σχεδόν μέχρι το τέλος όπου και επιβλήθηκαν των παίδων του Πρωτέα με το τελικό 77-60.

Πολλοί φίλοι των παιδιών, απόλαυσαν ένα δυνατό παιχνίδι, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να φωνάζουν στο τέλος μαζί: “ΓΡΕΒΕΝΑ” .


Καλή η διαιτησία των: Λυγούρα Μιχαηλίδη

Τα 10λεπτα
1ο 11-32
2ο 31-46 (ημίχρονο)
3ο 45-59 και το τελικό
4ο 60-77

ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών (Γιάννης Χασιώτης): Τζιουβάρας, Μητρόπουλος Βαγ 2, Σιούμπουρας 4, Μητρόπουλος Φίλ. 21(4), Μιχαλόπουλος 6, Κυρατζής 6,Καραούλας 13, Μίμης 5, Μουτούνης, Βασιλόπουλος, Παναγιωτίδης 3, Σαμαράς

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου (Βασίλης Μπατσίλας): Δαδαλής, Μπατσίλας, Παπαδημητρίου 19, Κουκουτάρης, Πόραβος 2, Ντόλιας, Παπαλιούρας, Γκόλιας 7(1), Παπαγεωργίου, Τσούκας 31 (3), Βασδάρης 10, Ταμπακάκος 8

Πολλές εικόνες στο facebook

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.