Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Pixar αποκάλυψε πως οι χαρακτήρες των ταινιών της ζουν στο ίδιο σύμπαν

21 Ιανουαρίου, 2017 by Σταματίνα

Το στούντιο animation ταινιών της Pixar τα τελευταία 22 χρόνια έχει κυκλοφορήσει 17 φιλμ τα οποία έχουν κάνει πάταγο, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στις πιο αγαπημένες εταιρίες για τους μικρούς και μεγάλους σινεφίλ.

Ταινίες όπως τα «Inside Out», «The Incredibles», «Monsters Inc», «Toy Story» έχουν σπάσει ταμεία παγκοσμίως. Για χρόνια λοιπόν παρατηρητικοί θεατές προσπαθούσαν να στοιχειοθετήσουν πως χαρακτήρες από τις ταινίες της Pixar κάνουν εμφανίσεις στο background άλλων ταινιών της εταιρίας.

Την απάντηση σε αυτό το γρίφο ήρθε να δώσει η ίδια η Disney, στην οποία θυγατρική είναι η Pixar, με βίντεο που ανήρτησε στο οποίο δείχνει πως όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών της ζουν στο ίδιο σύμπαν και μπορεί να οι πρωταγωνιστές ενός animation να είναι κομπάρσοι σε ένα άλλο.

disnpixch00

disnpixch2

 

disnpixch3

disnpixch4

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, 2017 at 12:52 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply