Δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα

Οι πλαστές ταυτότητες με τις οποίες κυκλοφορούσαν η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη συνεργός της, αλλά και πολλές άλλες που βρέθηκαν στο σπίτι της Ηλιούπολης δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα.

Στο σπίτι της Ηλιούπολης βρέθηκαν και ταυτότητες τις οποίες όπως φαίνεται χρησιμοποιούσε κάποια περίοδο και ο Νίκος Μαζιώτης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

μαζιωτης 1μαζιωτης 2ρουπα 1

ρουπα 2ρουπα 3

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.