Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλειστά την Δευτέρα ΟΛΑ τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία…

8 Ιανουαρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Δήμαρχος Γρεβενών στο Star-fm.gr: “Θα δούμε τι θα γίνει την Τρίτη” …
Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη τα σχολεία στον Δήμο Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας.
Σε ερώτησή του Star-fm.gr για το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες ο Δήμαρχος μας απάντησε: “Θα δούμε τι θα πράξουμε την Τρίτη…”
Να υπενθυμήσουμε ότι σήμερα η θερμοκρασία στα Γρεβενά στις 07:57 ήταν στους -13.3 °C.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου:
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου(Α΄ και Β΄) θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9.00π.μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, τα σχολεία της Α’ θμιας και β’ θμιας εκπαίδευσης σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 09-01-2017, λόγω του πολικού ψύχους και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

This entry was posted on Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, 2017 at 12:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply