Την αποστροφή του προς τον Τύπο που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και στις ενέργειές της, εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνομιλία που είχε με συμβασιούχους εργαζόμενους του δήμου Καλαμαριάς, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντί να δώσει λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης και να τους κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα, βρήκε την ευκαιρία να στρέψει τη συζήτηση εναντίον του Τύπου.

Όταν οι εργαζόμενοι τού απάντησαν ότι «εμείς δεν διαβάζουμε εφημερίδες», ο πρωθυπουργός ανταπάντησε λέγοντας: «καλά κάνετε, έχετε την υγειά σας». Όσο για το πρόβλημα των εργαζομένων; «Ψάχνουμε λύσεις…», ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού, ενώ στο θέμα της ΔΕΗ, εκείνος επέμενε ότι με τις προβλεπόμενες δόσεις, μπορούν να βρουν λύση, την ίδια στιγμή που ο κόσμος τον ρωτούσε «γιατί δεν κάνεις κάτι; Θα μας τα πάρουν όλα…».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το τετ α τετ του Αλέξη Τσίπρα με τους εργαζόμενους…

 

protothema


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.