Μόλις πριν από λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί της Αλίκης Κατσαβού και του Κώστα Βουτσά συμπληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους.

H σύζυγος του ηθοποιού μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, προέβη σε μια εξομολόγηση σημειώνοντας ότι παρόλο που ο ηθοποιός θα ήθελε να κάνουν και δεύτερο παιδί, εκείνη δεν το επιθυμεί.

«Ο Κώστας θέλει να κάνει δεύτερο παιδί μαζί μου. Εγώ όμως όχι. Είμαι απολύτως ευχαριστημένη με τον Φοίβο, οπότε δεν νομίζω να κάνουμε δεύτερο παιδί!», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Παράλληλα, μίλησε και για τα επόμενα σχέδια της οικογένειας, που όπως φαίνεται ο σύζυγός της δεν επιθυμεί να σταματήσει να εργάζεται: «Το κυριότερο είναι ότι ο Κώστας δεν θέλει να σταματήσει τη δουλειά του. Θέλει να συνεχίσει να κάνει θεατρικές παραστάσεις και κυρίως παιδικές παραστάσεις  που κάνουμε μαζί. Θέλει συνεχώς να είναι μέσα στα πράγματα!», τόνισε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατασαβού.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.