Ο ίδιος διαψεύδει…

Ο Tζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων μετά από αρκετές απόπειρες, σύμφωνα με δημοσιεύσεις στο Twitter από τον σύντροφό του.


Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ μάλιστα είχε κάνει αρκετές απόπειρες στο παρελθόν.

Ο Φαντί Φαουάζ, ο οποίος βρήκε τον Τζορτζ Μάικλ νεκρό στον κρεβάτι το πρωί των Χριστουγέννων, ανέφερε πως το είδωλο της ποπ «το μόνο που επιζητούσε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει».

«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», έγραψε χαρακτηριστικά, ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις.

Δεν είναι σαφές γιατί ο Φαουάζ δημοσίευσε κάτι τέτοιο στα social media ή αν έπεσε θύμα χάκερ, καθώς λίγη ώρα μετά τα tweets δεν υπήρχαν στον προφίλ του και ο λογαριασμός του ήταν κλειστός.

Η πρώτη νεκροψία δεν έδειξε με σαφήνεια τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ η αστυνομία χαρακτήρισε τον θάνατό του ως… ανεξήγητο.

Πάντως θα υπάρξουν κι άλλα τεστ για να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του είχε να κάνει με ναρκωτικά ή κάποιου είδους άλλες ουσίες.

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τζορτζ Μάκλ ήταν ένας παγκόσμιας κλίμακας τραγουδιστής, τόσο ως μέλος των θρυλικών Wham όσο και ως σόλο καριέρα.

iefimerida

Ο ίδιος, λίγη ώρα αργότερα το διέψευσε λέγοντας ότι του χάκαραν τον λογαριασμό.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.