Ο καθηγητής Gary Wood ήταν 18 ετών όταν εκείνος και η αδελφή του είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η αδερφή του Sue βγήκε από τη σφοδρή σύγκρουση, σχετικά αλώβητη σε αντίθεση ο Gary υπέστη πολλαπλά τραύματα, στον λάρυγγα, τις φωνητικές του χορδές, τη μύτη του και έσπασε πολλά οστά.

Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, οι γιατροί ανακοίνωσαν πως ο κ. Wood ήταν νεκρός. Ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι «αναστήθηκε» και τώρα περιγράφει όσα θυμάται από εκείνη τη μέρα που του άλλαξε τη ζωή.

Ο ίδιος θυμάται: «Το να πεθαίνεις είναι σαν απλά να βγάζεις τα ρούχα σου και να τα πετάς σε μία γωνιά. Βγήκα από το σώμα μου, αυτή την επίγεια στολή και τότε ανυψώθηκα από την οροφή του αυτοκινήτου μου και είδα όλη μου τη ζωή να περνάει μπροστά μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Sun, περιγράφει τον παράδεισο ως μια κατάσταση γαλήνης και ηρεμίας: «Τότε βρέθηκα μέσα σε ένα μεγάλο σύννεφο που άρχισε να στροβιλίζεται κι γινόταν ολοένα και φωτεινότερο» και προσθέτει: «Στη συνέχεια το σύννεφο άνοιξε και είδα έναν τεράστιο άγγελο να αιωρείται στο διάστημα και υπέθεσε ότι είναι αυτό που στην Αγία Γραφή αναφέρεται ως παράδεισος.

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι συναντήθηκε με έναν άγγελο, ο οποίος ήταν τουλάχιστον 21 μέτρα πιο ψηλός κι ο οποίος στεκόταν μπροστά από κάποιες πύλες.

Μιλώντας για τον άγγελο είπε ότι «κρατούσε ένα μεγάλο χρυσό σπαθί και είχε σγουρά μαλλιά. Πίσω από τις πύλες, στο εσωτερικό της πόλης βρισκόταν ένας άλλος άγγελος που κρατούσε κάποια βιβλία. Oι δύο τους συνομίλησαν για λίγο μεταξύ τους και μετά μου επέτρεψαν να μπω στην πόλη».

«Περίπου 500 χιλιόμετρα μακριά από την αίθουσα που βρίσκεται ο θρόνος του Θεού, ο φίλος μου με πήγε σε μία αίθουσα που ονομάζεται “Αζήτητες ευλογίες”. Όταν άνοιξα την πόρτα προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι κάποια πόδια, αληθινά πόδια κρέμονταν από τους τοίχους. Κάθε μέρος της ανατομίας ενός ανθρώπου υπήρχε σε εκείνο το δωμάτιο και τότε ρώτησα ποια είναι η χρήση αυτού του δωματίου. “Ο Θεός πρέπει να έχει ανταλλακτικά μέλη όταν πρόκειται να κάνει ένα θαύμα”», μου απάντησε ο φίλος μου.

Ο Dr. Wood αναφέρει, ότι μετά από όσα έζησε έγινε ιερέας και υποστηρίζει ότι συνάντησε τον Ισού ο οποίος του έδωσε μία αποστολή:

«Επέστρεψα για να πω στους ανθρώπους ότι ο παράδεισος υπάρχει, είναι αληθινός».

Όταν πια άνοιξε τα μάτια του είδε την μικρή του αδελφή να ουρλιάζει ελπίζοντας ότι ο Gary θα καταφέρει να παραμείνει στη ζωή και τους γιατρούς από πάνω του να προσπαθούν να τον επαναναφέρουν.

Ο Dr. Wood είναι συγγραφέας και έχει γράψει αρκετά βιβλία για την εμπειρία του.

 

 

newsbeast


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.