Πόσα θα πληρώσετε για κάθε όχημα, πως θα τυπώσετε τα τέλη και μέχρι πότε.


Για να δείτε, αλλά και να τυπώσετε, τα τέλη κυκλοφορίας 2017,  θα πρέπει να επισκεφθείτε την ειδική σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών κάνοντας κλικ εδώ.

Για να μπείτε στην φόρμα πρέπει να κάνετε click στην ένδειξη “είσοδος”. Αφού επιλέξετε το έτος 2017, θα πρέπει να συμπληρώσετε το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και στη συνέχεια να κάνετε click στο σημείο που λέει “εκτύπωση” για να δείτε το ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε.

Θυμίζουμε ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να εξοφληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Σε διαφορετική περίπτωση θα υποχρεωθείτε να πληρώσετε ποσό διπλάσιο από αυτό που αναλογεί στο όχημά σας!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση από το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το αν θα δοθεί παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, καθώς η εφαρμογή καθυστέρησε πολύ να ανοίξει.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.