Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

CNN: Η Ιβάνκα θα πάρει το γραφείο της Πρώτης Κυρίας στο Λευκό Οίκο, όχι η Μελάνια

16 Δεκεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ιβάνκα Τραμπ να ετοιμάζει «βαλίτσες» για τον Λευκό Οίκο και συγκεκριμένα για το γραφείο της… Πρώτης Κυρίας.

Σύμφωνα με το CNN, η Ιβάνκα Τραμπ θα έχει το δικό της γραφείο μέσα στο Λευκό Οίκο, το οποίο θα είναι στο ίδιο χώρο με αυτό της Πρώτης Κυρίας.

Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται στην Ανατολική πτέρυγα του κτιρίου και παρ΄όλο που δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση, το CNN αναφέρει πως η κόρη του Τραμπ θα αναλάβει και καθήκοντα στο διοικητικό κομμάτι.

Αν και ο εκπρόσωπος Τύπου είχε δηλώσει στο παρελθόν πως όλες οι δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την Ιβάνκα είναι ψευδείς, τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται πως η 35χρονη κόρη του εκλεγέντος Προέδρου θα έχει το δικό της χώρο στον Λευκό Οίκο.

Και όλα αυτά, όταν τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα καθώς περίπου 100.000 κάτοικοι της Νέας Υόρκης υπέγραψαν αίτηση και ζητούν από τον κυβερνήτη της πόλης Άντριου Κουόμο και τον δήμαρχο Μπιλ Ντε Πλάσιο να αρνηθούν να πληρώσουν το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ.

Ο λόγος που το ζήτησαν αυτό, είναι επειδή η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη μαζί με τον γιο της μέχρι εκείνος να τελειώσει τη σχολική χρονιά, πράγμα το οποίο τους εξόργισε μιας και το κόστος για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ θα κοστίσει στους φορολογούμενους πολίτες 1.000.000 δολάρια την ημέρα.

Πάντως, μπορεί στο οργανόγραμμα του Λευκού Οίκου να υπάρχει γραφείο «Πρώτης Κυρίας» και όχι «Πρώτης Κόρης» ωστόσο απ΄ότι φαίνεται η Ιβάνκα Τραμπ θα είναι αυτή που θα αναλάβει τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 2016 at 19:43 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply